събота, 28 март 2020 г.

Руската армия с подмолна операция в Италия под прикритието на коронавируса

Преди две седмици про-руските полезни идиоти ореваха целия Интернет как видите ли САЩ използват хаоса създаден от коронавируса, за да вкарат няколко десетки хиляди свои войници в Европа, които ще се използват за атака срещу Русия. За жалост тези малоумни приказки намериха благодатна почва в България, читатели на основния ми блог, дори колеги от фирмата, в която работя, ми пращаха линкове към текстове като долния:


Подбрани цитати:


Докато заглавия, предавания и социални медии в Италия сега са залети с глобалната тема за коронавирус, в момента 20 000 американски войници се разполагат в 7 европейски летища и се присъединяват към 10 000 американски войници, които вече присъстват в Европа заедно с 7 000 други войски от различни Европейски страни.

Използвайки думите на висши американски офицери, те се „разстилат“ из европейски територии, заради военното учение „Европейски щит 20“, което ще започне през април и трябва да приключи през юли!!

Защо бе решено това учение да се проведе в географска област, което би довело до хипотетичен конфликт с Русия, а не в други области, които гледат към други хоризонти?

Защо 95% от медиите мълчат за това?

Защо всички представители на италианската политика не говорят за това?


**********************

Какво се оказа всъщност? Учението е отменено, а единствените войски, които шестват из Европа са на самите руснаци! Под благовидния претекст "искаме да помогнем на Италия в борбата с коронавируса", те изпратиха десетки камиони с "хуманитарна помощ". Точно както изпратиха "хуманитарна помощ" в Украйна, малко преди да отцепят източните ѝ територии и да ги потопят в кръв.

Сега целта е абсолютно същата! Да си кажат италианците "въй, колко са добри тез руси, че ни помагат, дай да настояваме Европейския съюз да отмени санкциите срещу Русия" и в крайна сметка да бъде отцепена Италия от ЕС и НАТО и придърпана в лоното на лакейските държави.

Само дето повечето от италианците не са толкова прости като много от българите, те добре виждат що за мечешка услуга им се предлага.


Цитати:

"Операцията по изпращането на материалите в Италия е на руското министерство на отбраната, а не на здравното ведомство, както би изисквала подобна помощ. За доставката са били изпратени само военни, като сред тях има и такива, "които са участвали в други акции, където бактериологичната война се е преплитала с операции на разузнаването".


"На фона на това, пише още La Stampa, Китай е изпратил на Италия апарати за изкуствено дишане и защитни пособия - средства, които веднага могат да влязат в употреба."





Няма коментари:

Публикуване на коментар