неделя, 22 септември 2019 г.

ВЕРНО ЛИ сте толкова възмутени от решението на съда за Джок некойси?

В последните дни много се изговори за освобождаването на Джок Полфрийман. Мислех самият аз да не публикувам нищо, в който и да е мой блог, макар че вероятно аз съм един от малкото, които поне си направиха труда да прочетат мотивите на съда. Много от поплювковците, които писаха по темата, въобще не са ги чели.

Междувременно попаднах на едно интересно мнение писано от Георги Георгиев от "Боец". Публикувам го без съкращения.

ВЕРНО ЛИ сте толкова възмутени от решението на съда за Джок некойси?

А когато съда обяви Цветанов за невинен, възмутихте ли се?

А за Масларова? А за Бисеров? А за Батко и братко? А за Московски, който уби собственото си дете? А за убийците на 20-те жертви край Своге, които ви управляват и до днес? А за избора на Гешев, когото същите тези убийци и престъпници искат да направят главен прокурор, за да им прикрива престъпленията? Възмутихте ли се? Реагирахте ли? Или срещу дебелите си траем, а иначе сме готови да разкъсаме всеки нещастник.

Много ни бива да се правим на съдии и поркурори, да издаваме присъди и да анатемосваме, ама за граждани не ставаме. Знаете ли, че заместника на Гешев, сегашният шеф на Специализираната прокуратура, Димитър Франтишек, е нашамарил дете, щото не му е дало ред на училищната лавка за закуски? Чели сте го при биволите, ама не виждам да се възмущавате! А знаете ли, че Борисов е знаел за дефектите на пътя край Своге и то за точният участък половин година преди катастрофата и не си е мръднал пръста докато не загинаха 20 българи? БОЕЦ ви го казахме и доказахме с документи, ама възмутени не видяхме, или се възмущавате тайно, щото е опасно? А знаете ли, че лично Гешев е сключил споразумения с ОПГ-та за източване на ДДС по делото „Недосегаемите“ , в резултат – 16 МИЛИАРДА наши пари ги няма? А знаете ли, че всеки ден умират деца от лечими болести в България, защото за тях пари няма? А знаете ли, че всяка година няколко милиарда потъват в офшорките на Буда, Пеевски, Гергов, Доган, Божков и останалите дебелаци? А знаете ли, че БОЕЦ няколко дни бяхме на площадите срещу назначението на Гешев и цялата тази свинщина? Нямаше много възмутени…

Възмутете се , де! Разгневете се!

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар